Светосавска прослава

Поштовани парохијани,

Црквени одбор и Коло српских сестара вас позива на Светосавску прославу која ће бити одржана на нашем имању 8. фебруара. Као што вас је Отац Ђорђе већ обавјестио, на дан прославе ће бити служена Света литургија са почетком у 10 ч.  Литургија ће по први пут бити служена у обновљеној кући.

Након литургије и свећења водице предвиђен је следећи програм:

–         Ручак                                           13 ч

–         Рецитације дјеце                       14 ч

–         Подјела пакетића                      14: 30 ч

Неколико напомена везано за литургију и прославу.

Кумови славе су Александар и Јелена Суботић.

Отац Борис ће светити водицу коју можете да носите кућама уколико то желите. Коло српских сестара је обезбједило флашице па тако не морате да доносите своје.

Ручак ће обезбједити Коло српских сестара и кумови славе и  неће се наплаћивати. Предвиђено је да се наплаћује једино пиће.

Молимо родитеље дјеце заинтересоване за рецитације да пошаљу и мејл  Јелени Суботић  jecasubotic@gmail.com. Потом ћете добити текстове прикладних рецитација које дјеца могу да науче за ову прилику.

Коло српских сестара је већ послало и мејл везано за пријављивање за пакетиће. Дјецу пријавити слањем и мејла Колу српских сестара на њихову адресу  srpskokolosestarava@gmail.com.  

Послије ручка а прије рецитација са разгласа ће бити пуштена Химна Светом Сави. Позивамо вас да заједно отпјевамо химну. Химна ће бити одштампана и раздијељена парохијанима.

Након формалног дјела програма позвани сте да останете на имању и уживате у дружењу.

Радујемо се вашем доласку.