Упокојење парохијанке (Mary Musulin) и позив за помоћ

Драги парохијани,


Са тугом вас обавештавамо да смо пре два дана, 18-ог маја, изгубили једног члана наше парохије, Мару (Mary Musulin). Мара је рођена у Пенсилванији 1929. године као припадница прве генерације српске (босанско-крајишке) породице у Америци.
Била је супруга Милоша (Мike) Мусулина, човека који је био један од зачетника Српске Православне парохије у Вирџинији, први председник исте и човек који је, заједно са својом супругом, помогао готово свакој новодошлој српској породици у Ричмонду и околици на разне начине: налазећи послове, помажући са разним административним проблемима, преводећи, водећи људе код лекара и у болнице и на многе друге начине.
Информације о сахрани и служби у цркви нам још нису доступне, као ни то да ли ћемо моћи да присуствујемо због тренутне ситуације и ограничења због Корона вируса.
Надамо се да ћемо добити и те податке ускоро и проследити их онима који имају жељу да присуствују сахрани и који су познавали и били пријатељи породице Мусулин.

На сајту „Gofundme“ је могуће уплатити новац за трошкове сахране и тако пружити подршку породици упокојене. Линк за поменути сајт је следећи:

Молимо се Господу да настани душу упокојене слушкиње своје у рајском насељу и да јој учини вечан помен!